Stucwerk

Dankzij jarenlange ervaring in het stucadoorsvak kunt u bij DIKVANDEPOL stucadoorsbedrijf uit Barneveld terecht voor allerlei soorten stucwerk
Of het nu gaat om mortelwerk, pleisterwerk, spachtelputz, schuurwerk of andere wand- of plafondafwerking, u knt er bij ons van op aan dat kwaliteit boven aan staat.

Pleisterwerk

Met pleisterwerk wordt bedoeld het glad maken van zowel wanden als plafonds. Pleisterwerk wordt vaak toegepast op oppervlakken die bijvoorbeeld nog moeten worden geschilderd, (glasvezel)behangen of gespachtelputzt zoals plafonds en muren.

Spachtelputz

Spachtelputz is een veelgebruikte naam voor sierpleister, een andere bekende maar tegenwoordig minder vaak toegepaste sierpleister is granol. Spachtelputz is geschikt voor afwerking van uw wanden en door zijn samenstelling ook geschikt voor verwerking buitenshuis.

Een voordeel van het aanbrengen van spachtelputz op uw wanden is dat het in vrijwel alle mogelijke kleuren kan worden geleverd. Doordat wij met Brander buitenkwaliteit spachtelputz werken kan spachtelputz tevens worden gebruikt als wandafwerking in uw badkamer.

Basebeton

Basebeton geeft een industriële robuuste betonlook en is leverbaar in heel veel kleuren.

Schuurwerk / schuurplafond

Een schuurplafond, ook wel schuurwerk genoemd, is een zeer mooie manier van plafondafwerking. Na het aanbrengen van het gips op het plafond worden er met een spons slagen in 'geschuurd'. Deze slagen zijn zowel bij direct als indirect licht zichtbaar en geven een speels effect aan uw plafond.
Een schuurplafond verveelt dus nooit.

Let op: verlaagde BTW-regeling

Is uw woning ouder dan twee jaar? Dan heeft u recht op de verlaagde BTW regeling. U betaalt dan slechts 9% inplaats van 21% BTW. Neemt u contact met ons op als u wilt weten of u recht heeft op deze regeling.